Απαράμιλλη Εκπαίδευση

H Heliland Drone Academy προσφέρει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα on-line εκπαίδευσης, κατάρτισης και προετοιμασίας για την απόκτηση του πιστοποιητικού σας σύμφωνα με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό.

Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί από τους έμπειρους εκπαιδευτές της Heliland και είναι πιστοποιημένα κατά EASA από την ΥΠΑ, έτσι ώστε να εξοικειωθείτε με το υποχρεωτικό πρόγραμμα θεωρίας σε ένα σωστά μελετημένο και εύχρηστο περιβάλλον τηλε-εκπαίδευσης με υψηλή αυτοματοποίηση.

Θα ολοκληρώσετε τη διαδικασία εύκολα και γρήγορα, αποκτώντας όμως ταυτόχρονα τις ουσιαστικές γνώσεις για τον ασφαλή και νόμιμο χειρισμό του drone σας σύμφωνα με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό.

On-line Θεωρητική Εκπαίδευση

Τα θεωρητικά μαθήματα και οι εξετάσεις για τα πιστοποιητικά Α1-Α3 και Α2 της ανοιχτής κατηγορίας γίνονται, σύμφωνα με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό, διαδικτυακά (on-line).

Στην εκπαιδευτική πλατφόρμα elearning.heliland.com θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση σας, να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις και να εξεταστείτε, από την άνεση του σπιτιού σας, σε ένα σωστά μελετημένο και εύχρηστο περιβάλλον τηλε-εκπαίδευσης με υψηλή αυτοματοποίηση, αποκτώντας εύκολα, γρήγορα αλλά και ουσιαστικά τις απαραίτητες γνώσεις για τον ασφαλή και νόμιμο χειρισμό του drone σας.

Πτητική Εκπαίδευση

Ο  νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός δεν καθιστά υποχρεωτική την πτητική εκπαίδευση σε εκπαιδευτικό κέντρο στην ανοιχτή κατηγορία.

Παρόλα αυτά, η πτητική επάρκεια του χειριστή και η άρτια γνώση όλων των λειτουργιών του drone είναι στοιχεία που χρειάζονται σε μια πτήση για τη δική σας ασφάλεια, αλλά και των άλλων.

Οι έμπειροι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές της Heliland είναι δίπλα σας, είτε είστε αρχάριος για να σας καθοδηγήσουν και να σας μάθουν τα βασικά ώστε να ξεκινήσετε να πετάτε με ασφάλεια και νόμιμα, είτε είστε πιο έμπειρος και θέλετε να αποκτήσετε «επαγγελματική» πτητική επάρκεια για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο δυνατότητες του drone σας.